They need your help !!
Copyright 2010 by Ton Popelier"    All Rights reserved    E-Mail: ton@huayangdogsrescuecenter-thailand.com
The Huayang Dogs Rescue Center Thailand
Gevallen van Rabies in noordoost Thailand leidt tot paniek
Enkele gevallen van Rabies hebben geleidt to paniek ,waarna de regering alle loslopende honden vangt en gevangen zet in slechte opvang plaatsen waar de meesten honden in rap tempo aan het sterven zijn door gebrek aan medicatie voedsel water en professionele hulp !
Daar de vele dieren dicht bij elkaar zitten en niet zijn ingeent of ingeent worden door de autoriteit breekt nu al over al andere ziektes snel uit zoals parvo

Soi dog foundation is bezig deze ramp te bestrijden door er artsen heen te sturen en vaccinaties etc maar hebben uw hulp nodig ga svp naar hun website en lees het hele verhaal en geeft ze svp uw steun Soi dog foundation  die ook een sponsor is van Huayang dogs rescue center !!!
Daar dit drama  meer als 2000 km van warin verwijdert is kunnen we helaas geen directe hulp geven in Noord oost Thailand door gebrek aan mensen middelen en geld !
Wel geeft warin geeft warin honden in de Provincie  Prachuab  de mogelijkheid om te worden ingeent en gesteriliseerd of castreerd  en tijdelijk te schuilen in het centrum zolang nodig en is ze actief bezig  deze honden op te sporen !
KLIK SOI DOG VOOR DONATIE