Wij vragen u 1 of meer meters van deze omheining te sponsoren (16,- euro per meter)  waarbij het uiteindelijke doel  de 190 meter is, oftewel de omtrek van de totale omheining.
Elke sponsor krijgt voor zijn sponsoring zijn naam op  een bord op de omheining met het aantal meters wat hij/zij heeft gesponsord. De foto met de omheining en uw naambord  kunt u per email op verzoek toegestuurd krijgen.
Uw donatie kunt u overmaken op het bankrekening van de vereniging H.A.A.S onder vermelding van meters voor Warin" met de vermelding hoeveel meter u wilt sponsoren en welke naam u op het bord van de omheining wilt hebben.

De bank gegevens van vereniging H.A.A.S vind u onder
Hierboven links  het plan voor de omheining van het stuk grond . Dit is op het moment het meest belangrijke gedeelte van het asiel en moet  dringend worden vernieuwd op korte termijn

Het bestaat nu  grotendeels uit golfplaten die oud en verroest zijn.

Waardoor de honden heel gemakkelijk  kunnen ontsnappen uit het asiel en worden dan dood geschoten expres overreden of mishandeld met alle gevolgen van dien

De kosten  om deze werkzaamheden te kunnen betalen zijn  rond de 150.000 THB , omgerekend rond de 3.000 Euro  waarbij ik samen met de aannemer heb gekeken hoe we zo veel mogelijk geld konden besparen.

In eerste instantie zouden de kosten 4.200 Euro worden.
De aannemer die zelf in Huayang leeft  was uiteindelijk bereid te helpen en geen arbeids loon te rekenen  voor het plaatsen van de omheining maar alleen de materiaal kosten

Ik zal dan ook degene zijn die persoonlijk gaat zorgen dat deze bouw goed gaat verlopen en er geen geld wordt weg gegooid .

We zouden het op prijs stellen als u een email met een Foto van U ,en het aantal meters wat u gesponsord heeft naar
stuurt, zodat we de meterstand kunnen bijschrijven op  de lijst van  gesponsorde meters.
 
De Vereniging  HA.A.S,  kwam met het idee van deze actie en doet ook een  donatie van 1000,- Euro oftewel 62,6 meter.


Omheining
They need your help !!
Plan omheining is klaar sinds maart  2010 
Copyright 2010 by Ton Popelier"    All Rights reserved    E-Mail: ton@huayangdogsrescuecenter-thailand.com
The Huayang Dogs Rescue Center Thailand