"De moeder Teresa van de honden "
Warin Taphaothong  is sinds 2002 zelfstandig een opvang project begonnen  in zuid Thailand voor verwaarloosde en zieke thuisloze  straathonden. Wat eens begon als een klein  een mans project en menselijke hulp , is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote honden populatie van 200 honden en heeft om voort te  blijven bestaan nu hulp van derden nodig.

Nadat Warin enkele jaren in het buitenland waaronder Nederland had gewerkt en terug keerde naar Thailand om haar eigen business op te zetten in Bangkok werd ze al snel geconfronteerd met het lot van de straat honden welke ze elke dag tegen kwam vol met zweren, ziektes, ondervoeding  en vaak mishandelt door de mensen op straat wanneer de beesten bedelde om voedsel of gewoon wat aandacht.
Warin begon  zich steeds meer en meer het lot van deze dieren aan te trekken wat er uiteindelijk toe leidde dat ze haar business beŽindigde, en  terug ging naar haar geboorte plaats in het zuiden waar ze zich fulltime ging bekommeren om het lot van  deze straathonden. 
Al snel  begon de populatie van de honden te groeien en werd door de bekendheid in de omgeving vaak zieke en stervende honden anoniem gedropt bij het hek van haar huis in de vroege ochtend, zodat het nooit bekend zou worden van wie de honden afkomstig waren.

Het door Warin vergaarde geld werd alleen nog maar besteed om deze honden te helpen en alle bezittingen verkocht tot aan  het nemen van een hypotheek op haar huis en grond  om zodoende toch verder te kunnen met haar een mans project .
In het afgelopen jaar verscheen er een aangrijpend  stuk  over haar en haar project in de Bangkok Post wat mij mede deed besluiten voor haar deze website te maken   waarin het artikel van de Bangkok Post is opgenomen en duidelijk uitlegt wie Warin is en wat voor nobel werk ze doet.
Op dit moment is de situatie schrijnend geworden en zijn alle financiŽn van Warin op, en zal er iets moeten gebeuren om dit project en deze honden in leven te houden, want Warin is nog steeds verstoken van externe hulp en aan het einde van haar Latijn.
They need your help !!
Copyright © 2010 by Ton Popelier"  ∑  All Rights reserved  ∑  E-Mail: ton@huayangdogsrescuecenter-thailand.com
The Huayang Dogs Rescue Center Thailand
Warin Taphaothong
Dank u voor uw Donatie voor mijn ex zwerfhonden
Warin Taphaothong