They need your help !!
The Huayang Dogs Rescue Center Thailand
Dogwalk op het Scheveningse strand
Op zondag, 3 oktober a.s. organiseerde de Dutchypuppy foundation alweer de tweede officiŽle strandloop en de finale van de verkiezing van de Bastaard van het jaar 2010.

De Dogwalk werd gelopen over het mooie strand van Scheveningen, vanuit de Haven naar de Pier en weer terug. Bij elkaar een kleine 4 kilometer. Bridget Maasland, ambassadrice en oprichtster van de Dutchypuppy foundation, doet zelf natuurlijk ook met haar eigen hond mee aan dit sportieve event. Daarnaast zijn er nog veel meer bekende Nederlanders die de Foundation een warm hart toedragen en ook meewandelen. En als ze geen hond hebben, dan lenen ze er vast wel een.

De opbrengst komt ten goede aan een project van Dutchypuppy voor de uitbreiding van Huayang Dog Rescue Center in Thailand. Bridget en Jim Bakkum hopen binnenkort daar naar toe te gaan en er een verslag van te maken. Er is veel geld nodig om hondenverblijven te bouwen en medische hulp te geven.
Hierboven 1 van de artikelen die ik van het inter net heb kunnen plukken want er was keuze genoeg om over dit evenement van Dutchy puppy te lezen
Volgens vele berichten was de opkomst deze keer 3x zo groot als vorig jaar, en dat geeft aan dat Dutchy Puppy steeds meer aandacht en respect krijgt die het zo hard verdiend

Want laten we eerlijk blijven hun ""
niet zeiken maar doen "" mentaliteit heeft zijn constructieve sporen al na gelaten over de hele wereld  en vele zwerfhonden mogen de familie Maasland en Jim en andere die vrijwillig helpen ,  dan ook behoorlijk dankbaar zijn , net als Warin, die tranen in haar ogen had toen ik haar dit liet zien ,en vertelde wat Dutchy Puppy al alemaal voor haar gedaan heeft , waarbij ze niet kon geloven dat in Holland zoveel mensen bereid waren wat te doen voor zwerfdieren  zelfs die  aan de andere kant van de wereld , en verbijsterd was over de grote schare mensen gefotografeerd op het scheveningse strand samen met hun hond .

Toen ik ook nog eens liet weten dat er ook BN ers bij waren begreep ze het helemaal niet meer want  in Thailand deze mensen onbereikbaar zijn en elite

dat zijn dan ook weer die momenten dat ik oprecht trots ben,
         
een Hollander te zijn en  Hagenees 
Bastaard van het jaar 2010

Bridget en Jim vormden samen met Marco Starink de jury van de verkiezing Bastaard van het Jaar. Tien finalisten streden om deze felbegeerde titel tijdens de Dogwalk 2010. Sem van Suzan is bastaardhond van 2010 en won een jaar lang gratis voer aangeboden door Pets Place <http://www.petsplace.nl>.
Dit is Sem met zijn baasje Suzan.Sem is een kruising Jack Russel met Teckel.
Volgens Suzan is Sem Super lief en mega eigenwijs! Maar ondanks dat is ze de Coolste Bastaard die er is!!!!
Bastaard van het jaar
Copyright © 2010 by Ton Popelier"  ∑  All Rights reserved  ∑  E-Mail: ton@huayangdogsrescuecenter-thailand.com