Pers bericht
Ik vraag een ieder die graag wat wil doen voor Warin en haar project, dit persbericht te kopieren en daarna zoveel mogelijk te plaatsen op andere sites en media !!
Bedank Ton
They need your help !!
De Moeder Teresa van de honden in Thailand heeft  uw hulp hard  nodig !
Warin Taphaothong  is sinds 2002 zelfstandig een opvangproject begonnen  in Zuid Thailand voor verwaarloosde en zieke thuisloze straathonden. Wat eens begon als een klein eenmansproject en menselijke hulp, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote hondenpopulatie van 200 honden en heeft om voort te  blijven bestaan nu hulp van derden nodig.

Nadat Warin enkele jaren in het buitenland waaronder Nederland had gewerkt en terug keerde naar Thailand om haar eigen business op te zetten in Bangkok werd ze al snel geconfronteerd met het lot van de straat honden welke ze elke dag tegen kwam vol met zweren, ziektes, ondervoeding  en vaak mishandeld door de mensen op straat wanneer de dieren bedelden om voedsel of gewoon wat aandacht.

Warin begon zich steeds meer en meer het lot van deze dieren aan te trekken wat er uiteindelijk toe leidde dat ze haar business beŽindigde en terug ging naar haar geboorteplaats in het zuiden waar ze zich fulltime ging bekommeren om het lot van  deze straathonden. Al snel begon de populatie van de honden te groeien en werden door de bekendheid in de omgeving vaak zieke en stervende honden anoniem gedropt bij het hek van haar huis; in de vroege ochtend, zodat het nooit bekend zou worden van wie de honden afkomstig waren. Het door Warin vergaarde geld werd alleen nog maar besteed om deze honden te helpen en alle bezittingen werden verkocht tot aan het nemen van een hypotheek op haar huis en grond om zodoende toch verder te kunnen met haar een mans project.

In het afgelopen jaar verscheen er een aangrijpend  stuk over haar en haar project in de Bangkok Post wat mij mede deed besluiten voor haar een website te maken http://www.huayangdogsrescuecenter-thailand.com waarin het artikel van de Bangkok Post is opgenomen en duidelijk uitlegt wie Warin is en wat voor nobel werk ze doet.
Op dit moment is de situatie schrijnend geworden en zijn alle financiŽn van Warin op. Er zal iets moeten gebeuren om dit project en deze honden in leven te houden, want Warin is nog steeds verstoken van  voldoende externe hulp en aan het einde van haar Latijn.

Ik zou een ieder willen vragen om een kijkje op haar website te nemen om een goed beeld te krijgen over het een en ander. Ik hoop dat u als dierenliefhebber de stap wilt nemen haar te helpen. Werkelijk alle hulp hoe klein of hoe groot is welkom!!!

Wat voor hulp heeft Warin nodig:
Donaties, zowel in geld als goederen, en medische artikelen 
Verspreiding van dit verhaal via de media en internet over alle landsgrenzen heen
Vrijwilligers die bereid zijn naar Thailand te komen en haar een tijdje te helpen met de dagelijkse verzorging en management van het project
Dierenorganisaties die haar project willen adopteren en helpen het te verbeteren qua organisatie, management, marketing

Ik hoop dat u een kijkje wil nemen op de website van Warin, zodat u zelf  kunt zien dat hulp hard nodig is !! Op de website staan ook de bankgegevens  van de Vereniging H.A.A.S , onze eerste sponsor, en degene die dit idee heeft ontwikkeld . Vereniging H.A.A.S zorgt er tevens voor dat uw sponsorgeld bij Warin terecht komt .
Voor vragen en reacties kunt u mailen naar
Warin               : taphaothong@gmail.com                                                                  
Of   naar Ton : tonpopelier@gmail.com


Laat deze eenzame strijd van Warin ,veranderen in een gezamenlijke strijd , met uw hulp !!
Copyright © 2010 by Ton Popelier"  ∑  All Rights reserved  ∑  E-Mail: ton@huayangdogsrescuecenter-thailand.com
The Huayang Dogs Rescue Center Thailand