Hulpvraag van Warin
They need your help !!
 
Copyright 2010 by Ton Popelier"    All Rights reserved    E-Mail: ton@huayangdogsrescuecenter-thailand.com
The Huayang Dogs Rescue Center Thailand
 
Laat deze 120 honden niet een hongerdood sterven en geef uw donatie om deze ramp te voor komen
voedsel voor huayang
  Nogmaals dank
En lieve groeten van mij en de honden
Warin Taphaothong
Er staat een groot probleem te wachten voor Huayang Dog Center in Thailand.
Hopelijk kunnen we op deze manier fondsen binnen halen en advies krijgen van iemand om dit grote probleem op te lossen voor de toekomst.

Huayang is in 2002 opgericht door Warin. Ze betaalt alles zelf, heeft al haar bezittingen verkocht en een hypotheek op huis en grond genomen om de kosten te dekken.
Er is een artikel geschreven over haar in de Bangkok post, een van de grootste kranten in Thailand en dit werd gelezen door Ton Popelier, die al jaren in Thailand woont en spontaan een website voor haar opzette.
Door de steun van organisaties en prive personen is het nu een plek geworden waar 120 honden verblijven.

In 2015 is de Stichting Soidog begonnen met de donatie van voedsel Voor de  120 honden van Warin, wat geweldig is, zodat het weinige geld dat binnenkomt, besteedt kan worden aan andere broodnodige zaken.

Helaas HEEFT DEZE stichting aangekondigd de voedsel levering te stoppen omdat ze zich willen gaan richten op sterilisatie/castratie en dus geen geld meer hebben om het voedsel te bekostigen! Dit is in principe een goed initiatief, maar rampzalig voor Huayang natuurlijk. Ze gaan dit in fases vanaf juli 2019 afbouwen.

In Nederland heeft de Stichting Red een Dier zich nu volledig ingezet om te proberen de toekomst veilig te stellen voor Huayang. Een hele moeilijke taak, want alleen het voedsel kost al 1000  per maand. wij  zoeken nu mensen of stichtingen die structureel een donatie per maand kunnen en willen doen om de honden van eten te blijven voorzien. Je kunt natuurlijk niet tegen de dieren zeggen: "Sorry, jongens, er is geen geld meer, dus sterf maar van de honger"

U kunt ook uw donatie doen via  stichting

ondervermelding van:  VOEDSEL VOOR HUAYANG